Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Sárgabarack | 200 g |
Sovány tehéntúró | 100 g |
Natúr joghurt, 0,1% zsírtartalmú | 50 ml |
Sztívia | 2 g |
Elkészítési mód:
- Megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk és felaprítjuk a barackot.
- Minden hozzávalót beleteszünk egy turmixgépbe, és összeturmixoljuk.
Energia- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 192,5 |
Zsír (g) | 0,81 |
Telített zsírsav (g) | 0,32 |
Koleszterin (mg) | 1,7 |
Fehérje (g) | 17,6 |
Szénhidrát (g) | 26,5 |
Élelmi rost (g) | 4,04 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 92,2 |
Allergének | tejfehérje, laktóz |
Becsült elkészítési idő | 15-30 perc |