Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Barnakenyér TM | 90 g |
Csirkesonka TM | 80 g |
Ananász | 50 g |
Szójajoghurt | 20 g |
Elkészítési mód:
- A felszeletelt kenyérre halmozzuk a sonka- és ananász szeleteket.
- A tetejét megkenjük szójajoghurttal.
- Az előmelegített sütőben egy tepsire helyezve megpirítjuk a szendvicseket.
Tipp: A friss ananász cukormentes ananászbefőttel is helyettesíthető.
Energia- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 369 |
Zsír (g) | 2,2 |
Telített zsírsav (g) | 0,5 |
Koleszterin (mg) | 78 |
Fehérje (g) | 26,3 |
Szénhidrát (g) | 60,3 |
Élelmi rost (g) | 7,6 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 1165 |
Allergének | glutén, szója |
Becsült elkészítési idő | 15-30 perc |