Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Alma | 200 g |
Natúr joghurt | 125 ml |
Dió | 30 g |
Elkészítési mód:
- A megmosott almát héjastul apró kockákra vágjuk.
- Az almát belekeverjük a joghurtba.
- Durvára vágott dióval megszórva, behűtve tálaljuk.
Energia- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 342 |
Zsír (g) | 22,4 |
Telített zsírsav (g) | 6,6 |
Koleszterin (mg) | 15,25 |
Fehérje (g) | 10,63 |
Szénhirát (g) | 23,26 |
Élelmi rost (g) | 6 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 161 |
Allergének | tejfehérje, laktóz, dió |
Becsült elkészítési idő | 5-15 perc |