Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Margarin, 35%-os | 10 g |
Vöröshagyma | 5 g |
Petrezselyemzöld | 0,15 g |
Fokhagyma | 1 g |
Csökkentett nátriumtartalmú só | 0,3 g |
Elkészítési mód:
- Előkészítjük margarint, az apróra vágott vöröshagymát, és petrezselyemzöldet, a zúzott fokhagymát, valamint egy kevés sót.
- Alaposan összekeverjük, majd kenyérre kenve tálaljuk.
Energia- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 35 |
Zsír (g) | 3,5 |
Telített zsírsav (g) | 0,95 |
Koleszterin (mg) | 0,2 |
Fehérje (g) | 0,25 |
Szénhidrát (g) | 0,53 |
Élelmi rost (g) | 0,18 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 112,9 |
Allergének | tejfehérje |
Becsült elkészítési idő | 5-15 perc |