Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Zöldborsó | 100 g |
Napraforgóolaj | 4 ml |
Petrezselyemzöld | 0,5 g |
Csökkentett nátriumtartalmú só | 0,3 g |
Elkészítési mód:
- Az átválogatott zöldborsót az olajon megpároljuk.
- Sóval és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.
Energia- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 122 |
Zsír (g) | 4 |
Telített zsírsav (g) | 0,4 |
Koleszterin (mg) | 0 |
Fehérje (g) | 7 |
Szénhidrát (g) | 14 |
Élelmi rost (g) | 4,3 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 79 |
Allergének | - |
Becsült elkészíítési idő | 15-30 perc |