Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Sárgabarack | 100 g |
Sovány tehéntúró | 100 g |
Natúr joghurt, élőflórás | 50 ml |
Sztívia | 2 g |
Elkészítési mód:
- Megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk és felaprítjuk a barackot.
- Minden hozzávalót beleteszünk egy turmixgépbe, és összeturmixoljuk.
Eneriga- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 158,3 |
Zsír (g) | 2,43 |
Telített zsírsav (g) | 1,25 |
Koleszterin (mg) | 6,9 |
Fehérje (g) | 16,6 |
Szénhidrát (g) | 16,3 |
Élelmi rost (g) | 2 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 86,1 |
Allergének | Tejfehérje, laktóz |
Becsült elkészítési idő | 15-30 perc |