Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Barnakenyér | 90 g |
Csirkesonka | 60 g |
Ananász | 50 g |
Mozzarella sajt | 20 g |
Elkészítési mód:
- A felszeletelt kenyérre halmozzuk a sonka-, ananász- és sajtszeleteket.
- Az előmelegített sütőben egy tepsire helyezve aranybarnára pirítjuk a szendvicseket.
Tipp: A friss ananász cukormentes ananászbefőttel is helyettesíthető.
Eneriga- és tápanyagtartalom:
Eneriga (kcal) | 381 |
Zsír (g) | 5,9 |
Telített zsírsav (g) | 2,6 |
Koleszterin (mg) | 73,9 |
Fehérje (g) | 25 |
Szénhidrát (g) | 56,2 |
Élelmi rost (g) | 7,6 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 1048,5 |
Allergének | glutén, tejfehérje, laktóz, szójafehérje |
Becsült elkészítési idő | 15-30 perc |