Szerző: Miből Mennyit Egyek | Lektor:

Hawaii melegszendvics

Egyszerűen feldobhatunk egy szendvicset, csak süssük meg egy kicsit! A melegszendvicset kipróbálhatják zöldség helyett ananásszal azok, akik kedvelik az édeset a sóssal.

Hozzávalók 1 főre felnőttnek:

Barnakenyér 90 g
Csirkesonka 60 g
Ananász 50 g
Mozzarella sajt 20 g

Elkészítési mód:

  1. A felszeletelt kenyérre halmozzuk a sonka-, ananász- és sajtszeleteket.
  2. Az előmelegített sütőben egy tepsire helyezve aranybarnára pirítjuk a szendvicseket.

Tipp: A friss ananász cukormentes ananászbefőttel is helyettesíthető.

Eneriga- és tápanyagtartalom:

Eneriga (kcal) 381
Zsír (g) 5,9
Telített zsírsav (g) 2,6
Koleszterin (mg) 73,9
Fehérje (g) 25
Szénhidrát (g) 56,2
Élelmi rost (g) 7,6
Hozzáadott cukor (g) 0
Nátrium (mg) 1048,5
Allergének glutén, tejfehérje, laktóz, szójafehérje
Becsült elkészítési idő 15-30 perc