Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Bulgur | 70 g |
Csökkentett nátriumtartalmú só | 0,3 g |
Elkészítési mód:
- Forraljunk fel adagonként kb. 2 dl, enyhén sós vizet!
- Öntsük bele a bulgurt folyamatosan kevergetve!
- Vegyük lejjebb a hőmérsékletet kis lángra!
- Hagyjuk így főni kb. 15-20 percen át!
Energia- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 239,6 |
Zsír (g) | 0,9 |
Telített zsírsav (g) | 0,16 |
Koleszterin (mg) | 0 |
Fehérje (g) | 8,6 |
Szénhidrát (g) | 53 |
Élelmi rost (g) | 12,8 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátrium (mg) | 83,9 |
Allergének | glutén |
Becsült elkészítési idő | 15-30 perc |