Padlizsán muszaka, csirkehússal Padlizsán muszaka, csirkehússal
Megéri a fáradtság, ha erről az ételről van szó. A padlizsán egy csekély kalória-, mégis gazdag tápanyagtartalmú zöldség, ami sokféleképpen beilleszthető az egészségmegőrző étrendbe.
Miből Mennyit Egyek
Brassói feltét, csirkehúsból Brassói feltét, csirkehúsból
Nem feltétlenül kell kedvenc magyaros ételeinket kizárnunk az étrendünkből, ha odafigyelünk a zsírszegénységre. A zsírszegény csirkemellel készítve a brassói éppoly finom, mint ahogy azt megszoktuk.
Miből Mennyit Egyek
Csirkemellpörkölt Csirkemellpörkölt
A magyaros ízekről sem kell feltétlenül lemondanunk, nem mindegy azonban, miből főzünk. Zsírszegény húsból, csökkentett nátriumtartalmú sóval, kevés olajjal a pörkölt egyszerre lesz finom és egészséges!
Miből Mennyit Egyek
Fokhagymás tőkehalfilé Fokhagymás tőkehalfilé
Heti kétszeri halfogyasztással már sokat teszünk a szívünk egészségéért. A tőkehal egy zsírszegény halfajta, ezért vigyázzunk, nehogy túlsüssük, amitől gumiszerű állagot kapnánk.
Miből Mennyit Egyek
Töltött cukkini pulykahússal Töltött cukkini pulykahússal
Ha tehetjük, friss bazsalikomot használjunk ennek a fogásnak az elkészítéséhez, a még nagyobb rosttartalomért pedig a korpás zsemlét kiválthatjuk egy kis zabpehellyel is.
Miből Mennyit Egyek
Töltött cukkini pulykahússal, barnarizzsel Töltött cukkini pulykahússal, barnarizzsel
Ha tehetjük, friss bazsalikomot használjunk ennek a fogásnak az elkészítéséhez. A még nagyobb rosttartalomért pedig a barna rizst gluténmentes zabpehelyre cserélhetjük.
Miből Mennyit Egyek
Töltött cukkini pulykahússal, tejmentes Töltött cukkini pulykahússal, tejmentes
Ha tehetjük, friss bazsalikomot használjunk ennek a fogásnak az elkészítéséhez, a még nagyobb rosttartalomért pedig a korpás zsemlét kiválthatjuk egy kis zabpehellyel.
Miből Mennyit Egyek