Hozzávalók 1 főre felnőttnek:
Sárgabarack | 200 g |
Sovány tehéntúró | 100 g |
Natúr joghurt, élőflórás | 50 ml |
Sztívia | 2 g |
Elkészítési mód:
- Megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk és felaprítjuk a barackot.
- Minden hozzávalót beleteszünk egy turmixgépbe, és összeturmixoljuk.
Energia- és tápanyagtartalom:
Energia (kcal) | 178,4 |
Zsír (g) | 3,1 |
Telített zsírsav (g) | 1,25 |
Koleszterin (mg) | 6,9 |
Fehérje (g) | 16,6 |
Szénhidrát (g) | 20,1 |
Élelmi rost (g) | 4,6 |
Hozzáadott cukor (g) | 0 |
Nátirum (mg) | 87,8 |
Allergének | tejfehérje, laktóz |
Becsült elkészítési idő | 15-30 perc |