Kérd le a Miből Mennyit? ajánlást
A Kérdőívre kattintva minél több kérdésre adsz pontos választ, annál személyre szabottabb ajánlást kapsz! A válaszok mentésével megnyílik az ajánlás, hogy Miből Mennyit? javasolt fogyasztanod naponta, hetente vagy havonta.
1. Kérdőív
2. Miből mennyit?

Kiemelt cikkek

Mi is az a köszvény és hogyan segít a purinszegény étrend? Mi is az a köszvény és hogyan segít a purinszegény étrend?
Az ízületi gyulladások gyakran rohamokban jelentkező formája, a köszvény valójában a purin-anyagcsere zavara. A kellemetlen tünetek és a magas húgysavszint kezelésében jelentős szerepe van számos életmódbeli tényezőnek, így az étrendnek is.
Gyulladásos bélrendszeri betegségek - Étrendi tanácsok, FODMAP Gyulladásos bélrendszeri betegségek - Étrendi tanácsok, FODMAP
A különböző gyulladásos bélbetegségek hasonló tünetek formájában nehezítik meg a betegek mindennapjait, diagnózisuk felállítása és kezelésük szakorvosi kompetencia. Terápiájukban egyformán fontos az egyénre szabott étrend követése, melyhez segítségül szolgálhatnak a FODMAP diéta alapelvei.
Mit is jelent a reflux betegség és mit tehetünk ellene? Mit is jelent a reflux betegség és mit tehetünk ellene?
A gyakori gyomorégésnek sokszor nem tulajdonítunk jelentőséget, pedig a tünetek hátterében akár komoly szövődményekkel, maradandó elváltozásokkal járó betegség, a reflux is állhat.
A polifenolok egészségre gyakorolt hatásai A polifenolok egészségre gyakorolt hatásai
A különböző növényekben több mint nyolcezerféle polifenolt ismerünk. Szinte minden növényi eredetű élelmiszerben jelen vannak, mennyiségük és szerkezeti felépítésük igen változatos. Megmutatjuk ezeknek a rejtélyes hangzású vegyületeknek a főbb jellemzőit, hatásait, legfőbb forrásaikat.
Fehérje vagy protein? Fehérje vagy protein?
A növényekben is van fehérje, nemcsak a húsban? Bizony, sőt, a címben jelzett két szó is ugyanazt jelenti.
A zöldségek és hüvelyesek szerepe és beépítése az egészséges étrendbe A zöldségek és hüvelyesek szerepe és beépítése az egészséges étrendbe
A zöldségek tárháza végtelen. Amilyen sokszínű, illatú, ízű és formájú változatuk létezik, annyiféleképpen készíthetjük el őket és olyan sok jótékony hatással rendelkeznek szervezetünk egészségére nézve.
Egészséges bélflóra a jókedvért Egészséges bélflóra a jókedvért
Meglepő lehet, de a bélben élő baktériumok nem csak az emésztőrendszerünk, hanem az idegrendszerünk egészségét is meghatározhatják. Cikkünkből megtudhatod, milyen összefüggés van a bélflóra állapota és a depresszió között.